Toelatingsvoorwaarden

We mogen weer OPEN!

Kom jij ook?

Entree is op basis van een negatieve corona test of een volledig vaccinatie rapport (die omgezet is in QR code). De Corona test kan momenteel kosteloos worden afgenomen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl. Volg de stappen op de website. Door de stappen te volgen kan je een testafspraak inplannen. Nadat je een test hebt gedaan zullen de resultaten naar je worden opgestuurd.

Download de CoronaCheck app op je telefoon en voer je ophaalcode van je testuitslag in. Er wordt voor jou een persoonlijke QR code gemaakt. Deze QR code kan je bij de entree aan ons laten zien. Deze zullen wij scannen en controleren i.c.m. een geldig legitimatiebewijs. Let op! Wij kunnen alleen aan de hand van een QR code akkoord ontvangen voor jouw entree.

Als wij een akkoord ontvangen van jouw QR code dan mag jij bij ons naar binnen “zonder mondkapje” en is de anderhalve meter regel NIET meer van toepassing.

Veelgestelde vragen van Testenvoortoegang

De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor jou als bezoeker.

In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de CoronaCheck-app zet je deze code om in een digitaal coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Voor een geprint coronatoegangsbewijs kan je deze code via www.coronacheck.nl omzetten. Het testresultaat zelf geldt niet als toegangsbewijs.

Kijk voor meer informatie op www.coronacheck.nl.